EN
A Vérszipoly állandó online előadás

Közreműködők

Banya
Básti Juli
Grófné
Tompos Kátya
Öreg gróf
Cserna Antal
Fiatal gróf
Ódor Kristóf
Bérszipoly
Fehér Tibor
Vámpír
Vári-Kovács Péter

A Vérszipoly állandó online előadás

Centrál Színház

Színházi előadás

Időpontok

Az előadás online a https://nezdotthon.hu/ oldalon elérhető. Jegyet vásárolni a Centrál Színház jegyértékesítő oldalán lehet: https://centralszinhaz.jegyx1.hu/. Az emailen kapott jegy tartalmazni fogja a megtekintéshez szükséges kódot.

Megtekintés: Az aktuális események között kurzort a megtekinteni kívánt előadásra kell vinni, hogy megjelenjen a Jegyvásárlás/Belépés menüpont. Itt a Belépésre kattinva, a felugró ablakba az emailen kapott kódot beírva, majd a "Belépés" gombra klikelve már el is indul az előadás. A belépéshez használt kód az első belépéstől számított 120 percig érvényes. Erre az alkalomra rögzített, vágott, nem élő előadás.
 

„Nehéz felfogni ép észnek, de egy vámpír számára a nyak csak egy étkészlet. Nappal a szeme kábán csukva, és meg se moccan az ádámcsutka, de ha felvirrad az sötétség homálya, tagjait szerteszét dobálja, és mozgását a denevérről mintázva, elszáll... a színházba! Ez nem holmi tévedés, vagy álhír, valóban erre jár a vámpír, tanú minden nézőben végződő szempár: vérszívóra koncentrál a Centrál.” - olvashatjuk a darab írója, Philiph István kifejezetten a Centrál Színház bemutatójára írt ajánlóját.

Az ellenállhatatlan humorú zenés rímdráma Seholsincs országban játszódik, félkegyelmű grófok, melléküzemági bunkó és a rémirodalom főhősei: boszorkány és vámpír a szereplők. És persze főszerepben a nő, a kielégíthetetlen feleség, a fehérmájú grófnő , akinek fixa ideája, hogy vágyait egy vámpír elégítené ki a legjobban. Az öregecske gróf a problémát egy álvámpír felbérlésével orvosolná, akit a tervek szerint a helyi téesz egyik parasztja „alakítaná”, ám ekkor színre lép az igazi vámpír.... A két szerző vagy harminc évvel megelőzte korát. Vér, szex és klasszikus vígjátéki elemek működtetik ezt az ütős darabot.

Írta és zenéjét szerezte | Philipp István és Bárány Ferenc
Rendező | Puskás Tamás

Közreműködők

Banya
Básti Juli
Grófné
Tompos Kátya
Öreg gróf
Cserna Antal
Fiatal gróf
Ódor Kristóf
Bérszipoly
Fehér Tibor
Vámpír
Vári-Kovács Péter

Betöltés...