EN
Vissza a feladónak!

Közreműködők

Játsszák
Bánvölgyi Tamás
Tóth Ádám
Hajdú Róbert
Fordította
Pritz Péter
Írta
Miklós Krisztián
Rendezte
Czene Zoltán

Vissza a feladónak!

TRIP

Színházi előadás

Időpontok

Vissza a feladónak! – színdarab Charles Bukowski Posta című regénye alapján

A nagy sikerre való tekintettel a Szegedi Nemzeti Színház elhivatott Bukowski-rajongó színészei, Bánvölgyi Tamás, Tóth Ádám és Hajdú Róbert harmadszor térnek vissza a Trip Hajóra, hogy bemutassák a kultikus és világszerte egyre népszerűbb amerikai író, Charles Bukowski első regénye, a Posta alapján készült egyfelvonásos, szórakoztató sztereodrámájukat, amelyet Pritz Péter fordítása alapján Miklós Krisztián írt és Czene Zoltán rendezett. Az alkotók a háromszereplős, egy órás előadást „kevert műfajú” darabként jellemzik: egyszerre stand up, önéletrajzi road movie és kocsmaszínházi produkció.

Mint Bukowski összes többi írása, a Posta is és így a Vissza a feladónak! című darab is – a permanens ivás és másnaposság, állandó nőzés, folyamatos munkahelyi őrület és egyéb viszontagságok mellett – örök érvényű dolgokat vet fel, és ugyanúgy szól a mű antihőséről, Henry Chinaskiról (Bukowski alteregójáról), mint rólunk és magáról az életről.

 

Jegyár: 2500 Ft és 3200 Ft között mozgó jegyár.

A rendezvény napján, a helyszínen: 3200 Ft

 

// Tisztelt vendégeink,

A helyszínre ételt, italt, szúró- és vágóeszközt bevinni tilos. Egyéb szabályaink megtalálhatóak a házirendben [https://tripart.hu/hu/statikus/hazirend].
A hajó befogadóképessége összesen 400 fő, így kérünk mindenkit, érkezzenek időben a rendezvényre.
Elővételes jegyeiket kérjük készítsék elő a gyorsabb és zökkenőmentesebb bejutás érdekében.
A karszalag egyszeri belépésre jogosít.

COVID 19

A TRIP hajó fokozottan figyel vendégei, munkatársai egészségére, ezért a bejáratnál mindenkinek megmérjük a testhőmérsékletét. Akinek meghaladja a 37,2 Celsius-fokot, vagy egyéb a COVID-19 leírásában szereplő tüneteket hordozza, nem tudjuk beengedni a fedélzetre. A lázmérés folyamatában “infrás non contact” eszközt használunk, a mérés a homlokon kb. 30-50cm távolságról történik, érintkezésmentesen!

Azon vendégeink, akik a a látogatási szabályzat ezen kiegészítését nem tudják elfogadni, vagy ennek szükségességét vitatják, nem áll módunkban vendégül látni.

 

Köszönjük és jó szórakozást kívánunk!
TRIP legénység //

(mozgó jegyár – bővebb információ: https://jegyx1.hu/gyik)

Közreműködők

Játsszák
Bánvölgyi Tamás
Tóth Ádám
Hajdú Róbert
Fordította
Pritz Péter
Írta
Miklós Krisztián
Rendezte
Czene Zoltán

Időpontok

Betöltés...