Slippery, avagy Kicsúszik a szánkon... // TRIP WebSzínház

Slippery, avagy Kicsúszik a szánkon... // TRIP WebSzínház

WebSzínház - ()

Online előadás

Időpontok

Az Aulea Alapítvány bemutatja:

Slippery

avagy

Kicsúszik a szánkon…

 

Online stand-up csúszós táncszőnyegen, avagy kortárs tánc sikamlós humorral fűszerezve.

A Slippery összegyűjti a független szcéna vállalkozószellemű előadóit, hogy ezúttal kifejezetten közéleti témákat feldolgozva, táncos stand-up előadásokkal lépjenek a közönség elé. A Slippery most a live stream technológiának köszönhetően – ha nem is beköltözik, de - becsönget a nézők saját életterébe. Helyezzék magukat kényelembe, kényes témák következnek!

A Slippery célja közéleti kérdésekben „szóhoz juttatni” olyan karakteres színpadi előadókat, akiknek az „anyanyelve” a tánc, vagy a fizikai színház, tehát rendszerint nem a verbális csatornát használják a közönséggel való kommunikációban. A Slippery estek keretében arra vállalkoznak, hogy feltárják és kiaknázzák a kortárs tánc és a stand up műfaji keveredésében rejlő, a tisztán nyelvieknél sokkal árnyaltabb és többrétegű kifejezési lehetőségeket. Ez az, ami ezt a fúziós formát alkalmassá teszi társadalmi kérdések felvetésére, éppen mert velük kapcsolatban nehéz egyértelműen állást foglalni. Az alkotók e nagyon is komolyan vett társadalmi, közéleti problémákat humoros formában, a stand-up műfaji kereteit tágítva állítják színpadra.

A Slippery esteken rövid, 10-15 perces külön előadások követik egymást. A meglepetés garantált!

Az előadókat kiválasztó és az alkotófolyamatot végig támogató kuratórium felkért tagjai: Bálint Orsolya kortárstánc szakíró, a Lábán-díj kuratóriumának tagja, Lóky Tamás, a Slippery projekt ötletgazdája, Magács László színházi, -napjainkban webszínházi- rendező, a Trip Hajó művészeti vezetője és Szabó-Székely Ármin kortárstánc előadások társalkotója, színházi dramaturg.

Külön köszönet a Trip Hajónak az előadások létrejöttéhez!

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány

FIGYELEM: az előadásban rövid ideig meztelenség látható.

Közreműködők

Előadók:
Andrássy Máté
Biczók Anna
Egyed Bea
Fekete Ádám
Fülöp László
Juhász Kata
Molnár Csaba
Nagy Csilla
Szabó Veronika

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...