Péterfy-Novák Éva, Péterfy Gergely:  DARÁLÓ

Péterfy-Novák Éva, Péterfy Gergely: DARÁLÓ

Jurányi Ház – Színház a város - ()

Városi hangjáték

Időpontok

Amikor egy könyvritkaságokat forgalmazó gurulópolc kétes körülmények között eltűnik, hirtelen mindenki gyanússá válik. De vajon kinek van köze a felszívódásához? A tanúk kihallgatása után fény derül a megrázó igazságra.

Az előadás helyszíne: Központi Vásárcsarnok, a főbejárat felőli első kereszteződés

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

Ha belépünk a Vásárcsarnokba a Vámház körút felőli főbejáraton, és megállunk az első kereszteződés közepén, 4 bolt vesz körül bennünket: egy CsokiBolt és vele szemben egy magyaros termékeket árusító bolt, illetve egy zöldséges (Agro-Fruit Kft.) és vele szemben egy hentes (Felvágott Szaküzlet). A közönségnek ezt a 4 boltot kell látnia. A Vásárcsarnok nyitvatartási ideje, amikor az előadás megnézhető és -hallgatható: H 06.00–17.00, K–P 06.00–18.00, SZ 06.00–15.00

Ne feledje, csak akkor lépjen be a jegykódjával, ha már a helyszínen van, mert a színdarabok hanganyaga az első belépés után csak meghatározott ideig érhető el.
 

Tudj meg mindent a színdarabról!

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amirben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.
 

 

Közreműködők

:
Járó Zsuzsanna
Nagy Dániel Viktor
Pataki Ferenc
Schruff Milán
Dékány Barnabás

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...