Pass Andrea: Az OPERAHÁZ ŐRZŐI

Pass Andrea: Az OPERAHÁZ ŐRZŐI

Jurányi Ház – Színház a város - ()

Városi hangjáték

Időpontok

Ha egy zeneszerző hallani kényszerül, ahogy épp nem megfelelően játsszák a művét, de mégsem avatkozhat közbe, a legkevesebb, hogy öngyilkosságot követ el. Az Operaház párkányán legalábbis ez a hír járja.

 

Helyszín: Magyar Állami Operaház, zeneszerzők szobrai

 

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A közönség az Operaház oldalánál, a Dalszínház utca 6. szám alatt foglaljon helyet.  

A jelenet meghallgatása előtt érdemes végignézni a szobrokat.

A teljes névsor: Monteverdi, Scarlatti, Gluck, Mozart, Beethoven, Rossini, Donizetti, Glinka, Wagner, Verdi, Gounod, Bizet, Muszorgszkij, Csajkovszkij, Moniuszko és Smetana


Ne feledje, csak akkor lépjen be a Belépés gombra kattintás után elérhető jegykódjával, ha már a helyszínen van, mert a színdarabok hanganyaga ezután 27 percen keresztül érhető el.
 

Tudj meg mindent a színdarabról!

 

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

 

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amirben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.

Mikor érkezzen a helyszínre, és honnan nézze az előadást?

 

JEGYX1

Ne feledd, hogy csak akkor indítsd el a színdarab hanganyagát, ha már a helyszínen vagy, mert a hanganyag a Lejátszás gombra kattintás után mindössze 27 percen át érhető el.

Közreműködők

:
Lengyel Benjámin
Pallag Márton

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...