Vinnai András:  ÁLOMŐRSÉG

Vinnai András: ÁLOMŐRSÉG

Jurányi Ház – Színház a város - ()

Városi hangjáték

Időpontok

Amikor egy teljesen hétköznapi beszélgetés egyre szürreálisabb fordulatokat vesz, és a csajozási tippektől egészen egy bukfencező törpéig vezet, végleg elmosódik a határ álom és a valóság között. 

 

Helyszín: Országház, zászlólevonás

 

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A közönség az Országházzal szemben lévő zászlórúd körül bárhol állhat (ahol nem zavarja a zászlólevonásban részt vevőket). A zászlólevonás ceremóniája minden hétköznap 18.30-kor, illetve a téli időszámítás szerint 17.30-kor kezdődik – a nézőknek ebben az időpontban, pontosan a ceremónia kezdetekor kell elindítaniuk az előadás hanganyagát.

Ne feledje, csak akkor lépjen be a Belépés gombra kattintás után elérhető jegykódjával, ha már a helyszínen van, mert a színdarabok hanganyaga ezután 22 percen keresztül érhető el.

Tudj meg mindent a színdarabról!

 

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amirben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.

Ne feledd, hogy csak akkor indítsd el a színdarab hanganyagát, ha már a helyszínen vagy, mert a hanganyag a Lejátszás gombra kattintás után mindössze 22 percen át érhető el.

Közreműködők

:
Szabó Zoltán
Jankovics Péter
Vinnai András

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...