Pass Andrea: HANGJÁTÉK KÉT PLATÁNFÁRA

Pass Andrea: HANGJÁTÉK KÉT PLATÁNFÁRA

Jurányi Ház – Színház a város - ()

Városi hangjáték

Időpontok

Vakrákot kereső, a talpunk alatt úszkáló búvárok, és egy aneszteziológusként új életet tervező színésznő – az ő gondolataikat is hallják a platánok. Minek voltak még szem- és fültanúi, aminek rajtuk kívül senki más?

 

Helyszín: Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda bejárata, platánfák

 

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A kerten belül, az épület bejáratához közeledve, a Szent Lukács Galéria két oldalán egy-egy platánfa magasodik. A közönség a kő padok egyikén foglaljon helyet.
A fürdő kertjének nyitvatartási ideje, amikor az előadás megnézhető és -hallgatható: mindennap 07.00–19.00

Ne feledje, csak akkor lépjen be a jegykódjával, ha már a helyszínen van, mert a színdarabok hanganyaga az első belépés után csak meghatározott ideig érhető el.

Tudj meg mindent a színdarabról!

 

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amiben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.

Ne feledd, hogy csak akkor indítsd el a színdarab hanganyagát, ha már a helyszínen vagy, mert a hanganyag a Lejátszás gombra kattintás után 20  percen át érhető el.

 

 

Közreműködők

:
Pallag Márton
Lengyel Benjámin

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...