Tizenkét szék

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Színházi előadás

Időpontok

Ilf/Petrov – Ratkóczi/Závada/Vecsei: Tizenkét szék

Klavgyija Ivanovna nem számított infarktusra. Ám amikor mégis kopogtat a vég, az öreg Madame (Láng Annamária) megvallja vejének, Ippolit Matvejevicsnek (Hegedűs D. Géza), hogy a családi briliánsokat egy régi ülőgarnitúra 12 székének egyikébe rejtette a szovjethatalom elől. Ippolit a székek nyomába ered, miközben szemei előtt a hajdani szép napok lebegnek, amikor még nemesi marsallként masírozott a cár oldalán. Ám az utcákon már épül a szocializmus – ha más nagyon nem is -; és a kincs szaga Ippolithoz vonzza a vállalkozó szellemű papot, Fjodor atyát (Rába Roland) és a jóképű szélhámost, Osztap Bendert (Vecsei H. Miklós). A hajsza 12, nyomokban oroszos dalban bomlik ki a TRIP hajó „Szöveg és Zene” sorozatában.

 

Az előadás hossza 70 perc.

Jegyár: 4800-6200 Ft (mozgó jegyár. Bővebb információ: https://trip.jegyx1.hu/gyik)

Helyszínen: 6200 Ft.

Diákjegy 3500 Forintos áron, előadásonként limitált számban igényelhető a szervezes@tripart.hu email címen. A kedvezmény kizárólag érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe.

Jegyvásárlás személyesen a TRIP Hajón (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló): hétfőn és szerdán 16:00 és 20:00 között.

Időpontok

Közreműködők

TRIP Stáb - Vágó Kata, Szatai Zsófia, Petrik Alexandra, Hinterstein László, Magács László, Korcsok Anna, Fekete Tamás, Facsády Orsolya, Horváth Lili, Mudri Lucia
Zenészek - Bodóczy Zoltán, Oláh Bence Attila, Ratkóczi Huba, Porteleki Áron, Kolozsi Péter
Stáb - Bartos Letícia, Magács László, Závada Péter, Nagy Fruzsina, Kónya Klára, Divinyi Réka
Színészek - Vecsei H. Miklós, Rába Roland, Hegedűs D. Géza, Láng Annamária

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...