EN
A nő és a hölgy – A siker titka Görög Ibolya ONLINE előadása

A nő és a hölgy – A siker titka Görög Ibolya ONLINE előadása

A Szervező

Online előadás

Időpontok

A nő és a hölgy – A siker titka Görög Ibolya ONLINE előadása

/Viselkedéskultúra, metakommunikáció, öltözködés, online kommunikáció, home office/

2021. március 7. vasárnap, 19 óra ONLINE STREAMING előadás

Mindenki vágyik a sikerre, hogy munkája megérdemelt elismerést kapjon. De, hogyan érhetjük el, hogy sikeresek legyünk napjainkban?

Görög Ibolya hangsúlyozza, hogy a helyes viselkedés elsajátítása azért is fontos, mert pénzre váltható: "Azt kell sugároznom, amit el akarok hitetni magamról. Például, ha megjelenik egy üzletasszony összehúzott vállakkal, kibontott hajjal, tágra nyílt szemekkel, és még a kézfogása is határozatlan, akkor ezzel azt üzeni, hogy 'mindjárt táppénzre megyek.+

Görög Ibolya eszköze a humor. Ösztönös jó tanárként pontosan tudja, hogy a humor mekkora segítség – és mekkora hatalom is egyben. Egy frappáns viccet, egy csattanós történetet nehéz elfelejteni, és miközben az olvasó jót nevet, esetleg tovább meséli valakinek, az információ máris célba ért. A játszva tanulás nem is tanulás, sokkal inkább élvezet. Ez a titok.

"Véletlenek vannak, de csak annak, aki észreveszi. Akkor válik szerencsévé, ha megragadja az alkalmat.

Véleményem szerint nem lehet csak leülni egy sarokban és várni, hogy mikor is jön már az a fránya szerencse – időpocséklás. Mindig keresni kell az optimális megoldást és utána örülni neki, hogy milyen remekül megoldottuk.

Ha valakit elküldenek az állásából, és leül egy fotelba, hogy „adj időt, összeszedem magam…” – az életben nem áll talpra. Az első nap mozdulni kell, keresni a kiutat.

Az a szerencsés ember, aki tudja értékelni a napi apró kis jó dolgokat."

 

Hazánk protokoll-nagyasszonyaként ismerte meg őt az ország. Görög Ibolya, a Miniszterelnöki Hivatal egykori protokollfőnöke, ma saját vállalkozást vezet, előadásokat tart és könyveket ír.

A hétköznapi szituációknak is megvan a maga "protokollja". Amikor megismerünk valakit – legyen szó munkáról vagy magánéletről –, végigpásztázzuk az illetőt a feje búbjától a cipőjéig. Árgus szemekkel vizsgáljuk a tekintetét, a mimikáját, a mozdulatait, a hanghordozását.
Van egy rossz hírünk: ő is minket. Egy protokollszakértő segíthet, hogy a metakommunikáció eszközeit a saját javunkra tudjuk fordítani.
Az elegancia időtálló – egyenes derék és emelt áll kell hozzá.

 

További információk:


Markó Mónika: aszervezo22@gmail.com

Jegyértékesítés a JEGYx1.hu hálózatán

Jegyár: 4.200 Ft

 

"A stílus annyi, mint tudni, hogy ki vagy, hogy mit akarsz mondani, és fütyülni minden másra."

Kim Cattrall

Időpontok

Betöltés...