Úszó Manézs

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Színházi előadás

Időpontok

Föld, tűz, víz, levegő. Ez a négy elem alkotja azt az ősanyagot, mindennek a forrását, amelyből egyszerre fakad a lét és halál. Éltetnek és pusztítanak, erejük folyton folyvást újra letaglózza az emberiséget és megújítja a világot. Az ezekből fakadó elemi erőt keresi az artistaképző növendékeinek előadássorozata: közönség betekintést nyerhet a fejlődés folyamatába, láthatják, ahogy a különböző korosztályok egyre tökéletesebbre fejlesztik a kápráztató trükköket.

 

Időpontok:

Június 1. 14:30 Föld/Tűz

Június 2. 11:30 Víz/Levegő

Június 2. 19:00 Utazás Na'Conxypánba - cirkuszszínház (gálaműsor) - jegyek itt vásárolhatók.

 

Jegyár: 2300 Ft és 2800 Ft között (mozgó jegyár), a helyszínen 2800 Ft.

Jegyvásárlás személyesen a TRIP Hajón (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló): hétfőn és szerdán 16:00 és 20:00 között.

Időpontok

Közreműködők

Artisták - Zsálek Áron, Hanusz Dóri, Dienes Kinga, Szőlősi Sztella, Nagy Blanka, Karna Réka, Hanusz István, Buti Olivér, Szabó Daniella, Mikovinyi Armand, Donnert Rayen, Teremi Regina, Buti Gordon, Szécsényi Anna, Molnár Gréta, Pálmai Jázmin, Török Gergő, Zeley Alíz, Györe Nóra, Gere Szintia, Tarba Patrícia, Rátkóczi Lilla, Grandpierre Gabriell, Tarnavölgyi Zsombor, Nyerges Anna, Hellenpárt Levente, Dudás Zsolt, Vincze Vivien, Nagyhegyi Sára
Író - Fabacsovics Lili, Őri Eszter
Artista vezető - Végh Erika
Koreográfia - Pataky Klári, Csúzi Márton
Zene - Quixotic / Miklósy Krisztián
Rendező - Magács László
Konferanszié - Drahos Nina

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...