Zero Worries - Maszkvarró workshop

Zero Worries - Maszkvarró workshop

Wesselényi17 - ()

Workshop

Időpontok

Zero Waste workshop - hulladékcsökkentő maszkvarró workshop!

Ha figyelsz a környezetedre, a hulladékcsökkentés és a tudatos öltözködés alaplépés - ehhez pedig hatalmas segítség, ha tudsz varrógépet használni, és megtapasztalod, milyen alapanyagokból tudsz magadnak használati tárgyakat készíteni. 

Ma már nem alaptudás a varrógéphasználat, pedig hidd el, nem egy nehéz dolog, és egészen meg tudja könnyíteni az életedet, ha megismerkedsz vele!

A workshop során maszkokat készítünk otthon is fellelhető, vagy könnyen beszerezhető alapanyagokból - több készítési módot is megmutatunk, hogy később még ki tudd egészíteni a készletedet, és így ne legyen probléma a sűrű mosás és csere. 

Ez a workshop kezdő és minimális tapasztalattal rendelkező varróknak szól. Akkor is jöhetsz, ha még sosem ültél varrógép előtt, illetve akkor is nyugodtan, ha már van némi gyakorlatod, de bizonytalan vagy, hogyan kezdj bele egy tárgy elkészítésébe, vagy szakmai segítséggel gyakorolnál be valamit.

A renaichance 'zero worries' workshopjai személyre szabott tudást adnak, a te ritmusodban. Itt nincs szorosan meghatározott tematikánk, hanem ahhoz igazodunk, te épp mit szeretnél megtanulni.

Helyszín: W17
Részvételi díj: 1500 Ft
Jegyet a jegyx1.hu-n, jegy.hu-n vagy a helyszínen tudsz vásárolni.

Időpontok

Közreműködők

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...