Kollár-Klemencz László

Kollár-Klemencz László

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Koncert

Időpontok

Kollár-Klemencz László és kamarazenekara

Kollár-Klemencz László zenészt, írót senkinek nem kell bemutatni: a Kistehén mellett, a Rájátszás és a Budapest Bár fellépéseiről is ismerheti a közönség. A Rengeteg albumot egy bizonyos útnak, felfedezésnek vágya hozta létre: „Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőben, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb."

A Rengeteg koncertek a Kistehén melankolikus koncertjeiből és számos kortárs magyar költővel való közös munkákból évek alatt nőtték ki magukat szuggesztív, mély, érzékeny és népszerű előadássá. A koncerteken kialakuló személyes és intim hangvételt a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás is hitelessé teszik. A zene és a szöveg is a természetben mélyül el és keresi a sokszor elfeledett, tiszta, egyszerű kapcsolatot ember és a teremtett természet között, valamint ember és a saját természete között olyan hozzáállással, ami szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.   

A koncert különlegessége, hogy a kamarazenekar idén utoljára itt lesz látható, hallható, ezt követően az új album előkészületei miatt januárig már nem lép fel Budapesten a formáció.

Jegyár:

Elővételben 2500-3000 Ft között mozgó jegyár

Helyszínen 3000 Ft.

Időpontok

Közreműködők

:

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...