G7 Podcast Live: E-Mobilitás

G7 Podcast Live: E-Mobilitás

G7.hu - ()

Szakmai beszélgetés

Időpontok

A G7 Podcast Live negyedik élő felvétele, ahol a meghívott előadók mellett a közönség is bekapcsolódik a beszélgetésbe, nemcsak kérdez, de reflektál, és közösen gondolkodik.

A téma: az elektromobilitás

Időpont: 2020. március 11., 19-21h,

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98.)

Belépő: 3,000 Ft (bruttó). Részvétel csak előzetesen megváltott jeggyel lehetséges, érdemes időben regisztrálni, mert a férőhelyek korlátozottak.

Vendégeink: Szászi István, a Robert Bosch Budapesti Fejlesztési Központ vezetője, Keszte Róbert, a Continental Automotive ügyezetője, Zsótér Márton, a KPMG energetikai tanácsadója, Bucsky Péter, a G7 újságírója. A moderátor Hlavay Richárd.

A beszélgetés témái: Készen áll a technológia, meg van oldva az  energiaellátás, és egyáltalán felkészült a világ arra, hogy a közeli jövőben a teljes közlekedés elektromos alapra kerüljön? Melyek az elektromobilitás technológiai kihívásai? Milyen lesz az átalakulás hatása az autóiparra és a szélesebb társadalomra? A valóságban mennyire környezetbarát az elektromobilitás, és min múlik ez? Lesz zöld áramunk is hozzá? A jövőben már nem is kell mérnök az autókhoz, csak szoftverfejlesztő?

Ez már a negyedik alkalom, amikor közönség előtt vesszük fel a műsorunkat. Korábban Orbán KrisztiánChikán Attila és Pete Péter, majd legutóbb Zsiday Viktor volt a vendégünk.

Támogatónk: a MagNet Bank és a MagNet Közösségi Ház

 

Időpontok

Közreműködők

Beszélgetők:
Bosch
Continental
KPMG
G7

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...