20 éves a Boogie Mamma

20 éves a Boogie Mamma

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Koncert

Időpontok

20 éves a Boogie Mamma:
Kifli Sound Systems, Pentele Ska Club, Malacka és a Tahó, Boogie Mamma

Szeptember 28-án ismét egy nagyszabású ska buli helyszíne lesz a TRIP hajó! Az estét egy kis múltidézéssel a Kifli Sound Systems nyitja, majd a harmadik vonalas „fúziós” ska szcéna üde színfoltja, a Pentele Ska Club folytatja. Utánuk a Malacka és a Tahó rendez alter-ska humorfesztivált, végül a 20 éves Boogie Mamma fokozza tovább a hangulatot őrült ska-cirkusszá.


Kifli Sound Systems

A Kifli Sound Systems nem csupán a kiábrándult generáció ikonikus gimnáziumi zenekarának modern újragondolása, hanem szembenézés saját tehetségtelenségünk bénító hatalmával éveken át. Különleges időutazásra hívjuk a nézőt-hallgatót, melynek során tanúja lehet ennek a katasztrofális kudarcnak és önnön jelentéktelenségének élményével is gazdagodhat. Ezt a kényszeres utánérzést, két hozzá nem értő muzsikus: Vitya (Boogie Mamma) és Szoszó (Babbas) előadásában szenvedheti végig, aki túl korán érkezik.

https://soundcloud.com/user-874569207/sets/kifli-19-project
 

Pentele Ska Club

A dunaújvárosi Pentele Ska Club 2005-ös alakulása óta áll a ska muzsika rajongóinak rendelkezésére. A banda friss-toporgós, harmadik vonalas ska indíttatású látomásaival csomagolja ki a benne rejlő erőt és elszántságot, s gerjeszti a remek irányba szabott „fúziós” skat.

Tagok:

Balla Bence: basszusgitár
Borzák Albert: tenorszaxofon
Palczer Zsolt: gitár
Szántó Tamás: ének, trombita
Tóth András: dob
Tutor László: harsona, ének

www.facebook.com/PSC.zenekar
www.youtube.com/PenteleSkaClubVideo
 

Malacka és a Tahó

2016-ban ünnepelte egy nagyszabású koncerttel és egy jubileumi lemezzel húsz éves fennállását a Malacka és a Tahó. A zenekar legfőbb jellemvonása, hogy mondanivalóját ironikus, abszurd dalszövegekbe csomagolja. Akik nem a koncertekről, azok a mozis vagy tévés dalaikról is ismerhetik őket: a Buhera Mátrix filmzenéről, vagy a jelenleg is futó Munkaügyek című sorozat zenéjéről.

Tagok:

Borovitz Tamás: ének
György Andrea: ének
Bencze Boglárka: hegedű, ének
Galambos Zoltán: gitár
Kohut András: dobok
Korona Levente: basszusgitár
Volford András: szaxofon
Szita Csaba: trombita
 

www.facebook.com/malackaesataho
https://www.youtube.com/channel/UCP7f9soIK1U-XQUam7QZiIw
www.malackaesataho.hu
 

Boogie Mamma

„A Boogie Mamma egy tisztességes skazenekar és egy cirkusz törvénytelen nászából született” – írta róluk egykor valaki. Lehet, de az biztos hogy 1999-ben kezdték el összekotyvasztani stílusukat, többek közt swingből, reggaeből, punkból, tangóból, rock and rollból, calypsóból, sramliból, metálból, természetesen nyakon öntve az egészet hamisítatlan SKA-lüktetéssel. Produkciójukat azonban nem csak az összetéveszthetetlen hangzás és a finom humorral átszőtt szövegek teszik egyedivé. Előadásaikon (melyek egyes kritikusok szerint „artista mutatványnak sem utolsók”) a színpad és a nézőtér határai elmosódnak, és minden alkalommal utcaszínházba hajló, stand-up-comedyvel fűszerezett showba torkollnak koncertjeik. Két évtized alatt végigbohóckodták az egész országot: bulijaikon rendeztek már akciófilmet, nyilvános tortasütést, több milliárd éves törzsfejlődést, Kedves Közönség FC vs. Boogie Mamma FC labdarúgó-mérkőzést és még nagyon sok minden mást. Jó ideje, már csak évente egyszer lépnek fel, de akkor beleadnak apait-anyait, hogy közönségüket feltöltsék a következő alkalomig.

Tagok:

Ágoston Gábor: dob
Burszán Vera: ének
Szili Miki: gitár
Tatai Viktor: basszusgitár
Vöő KristOFF: szaxofon
Zubreczki Dávid: ének

https://www.facebook.com/boogiemamma/
https://youtu.be/7SkatjCJrPc

 

Belépő:

Elővétel: 1000 Ft
A rendezvény napján a helyszínen: 1500 Ft

Időpontok

Közreműködők

22:45: Boogie Mamma
21:30: Malacka és a Tahó
20:30: Pentele Ska Club
20:00: Kifli Sound Systems

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...