Szeretlek, mint állat!

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Egyéb

időpontok

A negyvenes éveinek végén járó képzőművész élete legmélyebb magánéleti és egzisztenciális válságát kénytelen megélni. Gondosan és nagy energiával felépített élete összeomlani látszik. Párhuzamos poligám kapcsolatainak súlya, amiket idáig sikerült titokban, sok energiát felemésztve fenntartania, összeroppantja a tartását. Az összeomlás szélén álló férfi nem képes megállapodni, felnőni és felelősséget vállalni, hiába próbálja meg időnként ezt a látszatot kelteni. Óriási szabadságvágyát "külön utakon" próbálja kielégíteni - mindhiába. Még ha sokszor élvezi is a helyzetet, ennyi kapcsolatot és ilyen bonyolult viszonyrendszert nem tud egy idő után fenntartani.

Szerethet-e egy férfi egyszerre több nőt? Hazudhat-e mindenkinek, akit szeret? Szembesülve az őszinteség felszabadító erejével elérhető-e megtisztulás? A nők, akik hittek, szerettek és csalódtak benne, kíméletlen tükröt tartanak főhősünk elé. (port.hu)

Időpontok

Május 26. vasárnap 20:00

Közreműködők

Szereplők - Parti Nóra, Péterfy Bori, Fátyol Hermina, Farkas Franciska, Cseh Bori, Tóth Orsi, Wahorn Matzaa, Lengyel Anikó, Novák Erik
Rendező - Novák Erik
Producer - Novák Erik, Csutak Tamás, Herner Dániel, Varga Gergely
Operatőr - Novák Erik
Vágó - Papp Szilvia
{{:message}}

Betöltés...