Szeretlek, mint állat!

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Egyéb

Időpontok

A negyvenes éveinek végén járó képzőművész élete legmélyebb magánéleti és egzisztenciális válságát kénytelen megélni. Gondosan és nagy energiával felépített élete összeomlani látszik. Párhuzamos poligám kapcsolatainak súlya, amiket idáig sikerült titokban, sok energiát felemésztve fenntartania, összeroppantja a tartását. Az összeomlás szélén álló férfi nem képes megállapodni, felnőni és felelősséget vállalni, hiába próbálja meg időnként ezt a látszatot kelteni. Óriási szabadságvágyát "külön utakon" próbálja kielégíteni - mindhiába. Még ha sokszor élvezi is a helyzetet, ennyi kapcsolatot és ilyen bonyolult viszonyrendszert nem tud egy idő után fenntartani.

Szerethet-e egy férfi egyszerre több nőt? Hazudhat-e mindenkinek, akit szeret? Szembesülve az őszinteség felszabadító erejével elérhető-e megtisztulás? A nők, akik hittek, szerettek és csalódtak benne, kíméletlen tükröt tartanak főhősünk elé. (port.hu)

Időpontok

Közreműködők

Szereplők - Cseh Bori, Farkas Franciska, Fátyol Hermina, Novák Erik, Péterfy Bori, Lengyel Anikó, Parti Nóra, Wahorn Matzaa, Tóth Orsi
Producer - Csutak Tamás, Varga Gergely, Novák Erik, Herner Dániel
Rendező - Novák Erik
Vágó - Papp Szilvia
Operatőr - Novák Erik

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...