Forgách András: TÓNI

Forgách András: TÓNI

WebSzínház - ()

Online előadás

Időpontok

A nagy, mindent  elsöprő szerelem érzésére egy hajléktalannak is joga van, és egy bűnözőnek is lehetősége van: mert nemcsak késelni tudnak a szerelmesek, mint a Carmenben, de a szerelemben fölszabadul a költészet is, és az emberek egy pillanatra rácsodálkoznak egymásra. 

Tóni egy olyan, az alvilággal határos tájon játszódik, ahol a szabályok radikálisan megváltozóban vannak, a racionális alkuk helyét a nyers erő és pillanatnyi érdekek veszik át, és egy új nemzedék épp kiszorítja és letaszítja az előzőt a helyéről.

Tóni és Klió, ezek a kétes alakok, túlélők egy kétes környezetben, a szemünk láttára égetik el minden tudásukat és ambíciójukat egy nagy szerelem máglyáján, dobnak oda mindent, cserébe egy mindent felülíró érzésért. 

És még csak nem is sejtik, miféle ősi mintákat követnek.

A WebSzínház valódi különlegességgel készül: Shakespeare/37 címmel indít új, online szériát, amely Shakespeare összes drámáját új kontextusba helyezi – de egészen különleges cinematográfiai módon, az avantgárd szellemű Dogma-filmek által ihletve. 37 ismert magyar dráma- és prózaíró, illetve költő írt húszperces etűdöket a reneszánsz mester egy-egy művéből kiindulva. A színházi jelenetek filmes eszközökkel feldolgozva új műfajt teremtenek: a Film/Színház műfaját. A sorozatot egy virtuális társulat hozza létre, amelyben a magyar kulturális élet jeles alkotói vesznek részt. A premier után, április 21-től minden szerdán egy új epizód jelentkezik a www.webszinhaz.com felületén.

A sorozat trailere ITT tekinthető meg.

SH 37 Webszínház Kft. Produkció© 

 

Közreműködők

Frédi:
Ódor Kristóf
Kilo:
Kováts Adél
Oktáv:
Antal D. Csaba
Jósnő:
Fátyol Kamilla
Tóni:
Kocsis Pál
Béni:
Cserna Antal
További szereplők:
Kassay Márton
Balogh Benjamin
Focuspuller:
Szebeni Gábor
Fény:
Farkass Zoltán
Hangmérnök:
Necz Balázs
Mikrofon:
Vendli Barnabás
Smink:
Farkass Flóra
Jelmeztervező:
Bartos Letícia
Sajtó:
Valasek Ildikó
Rendezőasszisztens:
Pap Kriszta
Felvételvezető:
Huszár Zsanett
Gyártásvezető:
Szatai Zsófia
Animáció:
Buda Flóra Anna
Operatőr:
Meister Natális Nóra
Rendező:
Magács László
Írta:
Forgách András

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...