Stílus Workshop Telt hölgyeknek

Stílus Workshop Telt hölgyeknek

Charisma Centrum - 1072 Budapest, Akácfa utca 16, 2/14 (Charisma Centrum)

Workshop

Időpontok

Szín és Stílustanácsadás / Önbizalom fejlesztő megújulás

Miért jó számodra, hogy csatlakozz a Charisma Plus Workshopjához?
- Egy kellemes hétvégi program, amely során segítünk neked megújulni, külsőben és belsőben. Megmutatjuk, hogy telt nőként is lehetsz csinos, vonzó és legfőképpen magabiztos.
A színtanácsadás során, színkendők segítségével, megmutatjuk melyek a legelőnyösebb színek / árnyalatokat számodra, ezek a Te színeid, ezekben leszel igazán ragyogó. Segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt, és sminkszínek, így lesz harmonikus a teljes megjelenésed.
Megnézzük, milyen alkattal rendelkezel, ez alapján segítünk megtalálni az alakodnak legjobb szabásvonalakat, tested mely részei érdemes hangsúlyozni, hogy optikailag karcsúbb legyél
A színskáládnak, és az alkatod ismeretének köszönhetően sokkal tudatosabban, költséghatékonyan fogsz az üzletek kínálatából választani, így egy jól kombinálható ruhatárat tudsz kialakítani magadnak.
Önfejlesztő módszerekkel segítünk, hogy magabiztosabb, karizmatikus NŐ legyél.
Lelki feltöltődésről a Charisma Style nagyszerű trénere Eleonra Walas gondoskodik.
A nap végén egy karizmatikus, magabiztosabb nőként, fogsz távozni, aki tudja, hogyan hozza ki magából a legjobbat.
A Charisma Plus Workshop után már csak az elismerő szavakat, bókokat kell gyűjtened.

Tudod, miért jó neked Szín és Stílustanácsadás/ Önbizalom fejlesztő megújulás?
Mert 3 dolgot kapsz egy árért. Szín-, Stílustanácsadást és Önbizalom fejlesztést.
Megérkezel egy ismeretlen személyekkel teli helyre, telik az idő és lassan kibontakozik az, hogy miért jöttél, és megkapod a válaszokat a kérdéseidre.
A Workshop végén máshogy fogod látni magad. Valahogy úgy kell képzelni, hogy a végén egy más nőként fogsz kimenni, mint aki bejött a Charisma Centrumba.
A workshop ára: 40 000 Ft/fő
Szín és Stílus tanácsadás / Önbizalom fejlesztő workshop minimum 4 fővel indul. Maximális létszám 6 fő.

Mi az, ami miatt érdemes eljönnöd hozzánk?
- Megismered, hogy pontosan milyen színeket érdemes hordanod (nem csak ruhában, hanem hajszínben és smink is.)
- Képes leszel egy tudatosabb, kombinálhatóbb ruhatár kialakítására.
- Nem érzelmi alapon fogsz vásárolni, olyan ruhákat venni, amiket később nem fogsz hordani.
- A helyes színek és szabásvonalak segítségével éveket és kilókat dobhatsz le magadról, pusztán az öltözködésed segítségével.
- A workshop után ki tudod kirakni a szekrényedből azokat a ruhákat, amiket évek óta csak kerülgetsz. Most már lesz rá indok, hogy kitedd őket és tudni is fogod, hogy miért nem hordtad őket.
Mi fog történni?
Megérkezel, ha szeretnél, iszol egy üdítőt vagy kávét és bejössz tanácsadás helyiségébe, leülsz a számodra legszimpatikusabb szabad helyre. Közben megérkeznek a többiek. Nem lesztek sokan, rajtunk kívül még 4-6 ember. Mikor mindenki megérkezett, pár szóban bemutatkozunk egymásnak.
Mielőtt mindenkinek megnéznénk a színtípusát, beszélgetünk egy kicsit a színekről. Mi alapján különböztetjük meg a színtípusokat. Tippeket adunk, hogy ne érzelmi alapon, hanem tudatosan vásároljál, így lehetsz költség hatékony. A tudatosan választott darabokat szeretni és hordani is fogod. (tapasztalapból mondjunk Nektek)
Beszélgetős rész után következik a kendők varázslata… Belecsapunk a színtanácsadásba.

Miről szól a színtanácsadás?
Mindenkinél egyenként megnézzük, hogy milyen színek állnak számára a legjobban. Ehhez le takarnom a ruhádat és a hajadat is, hogy a zavaró körülményt kiiktassunk és csak az arcodra tudjunk koncentrálni. Végigmegyünk az összes színen, alaposan megnézzük a tökéletes, a közepesen jó és a borzalmas árnyalatokat is. Miért? Mert így fogod tudni kiválasztani saját magad azokat az árnyalatokat, amelyek tökéletesek, melyek azok, amik még jók, illetve amik borzalmasak. A rosszakat azért kell tudnod, hogy ezekből a színekből a jövőben már „ne akarjál” vásárolni.
A végén ott lesz egy nagy halom kendő, csak a te színeiddel.
Amikor tudjuk a pontos színtípusod, leveszem a hajadról a kendőt és megnézzük, hogy a meglévő hajszíned megfelelő-e vagy sem. (Ha teheted, akkor hajfestést a tanácsadás utánra szervezz, ne előtte.)
Van egy kellemetlen hírünk, színtípus elemzéshez „tilos” a smink. Kérjük, hogy smink nélkül gyere tanácsadásra. Miért? Mert a legvékonyabb alapozó vagy egy rossz színű szemceruza is félre tudja vinni a végeredményt. Cserébe a végén mutatni fogunk neked olyan smink eszközöket, amelyekkel ragyogóvá tudod varázsolni magad otthon is.

Miről szól a Stílustanácsadás?
Először itt is egy kis elmélet következik. Megmutatom nektek a testalkattípusok közötti különbségeket. Aztán jön a gyakorlat: mindenkit egyénileg is megnézünk. (nem centizünk le, ne izgulj).
Átbeszéljük az alkatodhoz, fazonokat, szabás vonalakat, hogy legközelebb ne vegyél meg olyan darabot, amiben nem érzed magad komfortosan.
Kitérek azokra a kivágásokra és új hosszakra, amiket érdemes előnyben részesítened.
Próbaruhák 40-52/54-es méretig lesznek elérhetőek.

Biztosan elengedő idő jut rád?
A Charisma Plus workshopokat 4-6 fős létszámmal szervezzük, fontos, hogy mindenkire elegendő idő és figyelem jusson. Mi nem stílustanácsadó futópad vagyunk. Az időtartamot úgy határozzuk meg, hogy biztosan mindenkire elég idő jusson.
A workshop ára: 40 000 Ft/fő
Szín és Stílus tanácsadás / Önbizalom fejlesztő workshop minimum 4 fővel indul. Maximális létszám 6 fő.

Időpontok

Közreműködők

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...