EN
Művészetterápia // JEGY (november 22.)

Művészetterápia // JEGY (november 22.)

Róth Miksa Emlékház

Egyéb

Időpontok

- Ötalkalmas,
- zárt csoportos művészetterápia,
- kéthetente
a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben!

Az alkalmakat vezeti: Daróczi Virág művészetterapeuta

Szeretettel hívunk a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteményben induló művészetterápia csoportra, ahol egy biztonságos, megtartó közegben ismerkedhetsz meg alkotásokon keresztül önmagaddal.
A folyamat során az inspiráló környezet rejtett kincseit, tárgyait is felfedezzük, majd egy-egy téma mentén, alkotás útján engedjük szabadjára a kezeinket és fantáziánkat, így igazán maradandót alkotunk.
Közös munkánk során párbeszédbe kerülünk önmagunkkal, felszínre engedjük a szabad asszociációinkat, érzéseinket. Az alkotás öröme már önmagában pozitív hatással bír, s ehhez nem kell sem rajztudás, sem tehetség, elegendő csupán a nyitottság!

1. alkalom:
november 22. (hétfő) 18:00-20:30

Az első alkalmat követően minden második héten hétfőnként folytatódik a csoport, összesen 5 alkalommal. A csoportfolyamat miatt a legjobb, ha mindegyik alkalmon részt veszel, így tudod a legtöbbet kivenni a terápiából, így tudsz majd a legjobban gazdagodni.

Időpontok:
november 22. 18:00
december 6. 18:00
december 20. 18:00
január 3. 18:00
január 17. 18:00

A program ára:
Jegyedet megvásárolhatod alkalmanként, de akár előre is: öt alkalomra szóló bérletként.
- Jegyár alkalmanként: 2.500 Ft
- Ötalkalmas bérlet ára: 10.000 Ft (online bérletvásárlás: Művészetterápia // BÉRLET (jegyx1.hu))

❗❗ Felhívjuk figyelmedet, hogy a művészetterápia zárt csoportos, így a november 22-ei alkalomra megalakuló csapat fixen vesz részt az összes alkalom, a programba becsatlakozni később nem lehet. ❗❗

A szervezéssel kapcsolatban a rothmuzeum@eromuvhaz.hu címen érdeklődj, a program tartalmi részével, kérdéseiddel pedig keresheted közvetlenül a csoportot vezető művészetterapeutát, Virágot is, a daroczi.virag@gmail.com címen! 

Időpontok

Betöltés...