EN
Tasnádi István:  ÁTLAGOS HÁZ

Közreműködők


Pataki Ferenc
Ullmann Mónika
Schruff Milán

Tasnádi István: ÁTLAGOS HÁZ

Jurányi Inkubátorház

Városi hangjáték

Időpontok

Azok, akik mindig is kíváncsiak voltak rá, hogy mi minden zajlik a zárt ajtók mögött és a négy fal között, imádni fogják a Hiper Real Entertainment legújabb dobását. Csak aztán nehogy előkerüljön egy kés, mert akkor bizony szórakozás helyett szaladni kell.

Írta és rendezte: Tasnádi István

Szereplők: Pataki Ferenc, Ullmann Mónika, Schruff Milán

Helyszín: Kárpát utca 56.

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A közönség látogasson el a 13. kerületbe, a Kárpát utca mögé, a 10 emeletes panelházak által ölelt Henry Dunant pihenőparkba, mely a "közterületi, csendes rekreációt szolgálja", és ebben az esetben a személyes nézőtérként is funkcionál. A nézők úgy foglaljanak helyet, hogy minél nagyobb felületet lássanak a panelházból (Kárpát utca 56.). Indítsák el a felvételt! A lejátszás során tekintetükkel folyamatosan pásztázzák a harmadik-negyedik emelet magasságát, hogy megtudhassák, melyik lakásban játszódik a jelenet! Remek megfigyelőhely még a Vöröskeresztet alapító filantróp Henry Dunant mellszobra melletti járdarész. A szobor a park Duna felőli végétől mintegy tíz méterre található, egy nyalka ezüstfenyő takarásában. Az előadás a nap bármely időszakában megnézhető és -hallgatható.

Hogyan működik az előadás?

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Közreműködők


Pataki Ferenc
Ullmann Mónika
Schruff Milán

Betöltés...