EN
Bevezetés a fermentálás csodálatos világába!

Bevezetés a fermentálás csodálatos világába!

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Workshop

Időpontok

Hogy mi is az a fermentálás?

Ősi tartósítási eljárás, egy olyan tudás, amellyel örömteli ízeket varázsolhatsz, amely jótékonyan hat a mikrobiomodra, amellyel erősítheted emésztő- és immunrendszeredet, ráadásul még a kedélyedet is javítja.

 

A részvételi díj 7000 Ft, mely tartalmazza: – kóstoló; – szükséges eszközök, alapanyagok; – online elméleti anyag receptekkel.

– hazaviheted a workshopon elkészített üdítőt és savanyúkat

– Fermentálás 1x1 kisokos (nyomtatott);

– a workshop után negyed éven belül 1x15 perces egyéni online konzultáció, amennyiben kérdés merülne fel az önálló otthoni fermentálás során. 

 

(Ha elfogytak volna a jegyek vagy a dátum nem felel meg, akkor írj e-mail-t a kolumban.zsuzsa@eromuvhaz.hu e-mail címre

és küldünk értesítőt a következő műhely időpontjáról.)

 

 Az alapozó fermentálás workshopon a következőkről fogsz elméleti és gyakorlati ismeretet szerezni:

– milyen fermentálási fajták léteznek;

– mi a laktofermetálás;

– fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra;

– ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket;

– eszközök, alapanyagok;

– a laktofermentálás alapszabályai;

– fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kham-élesztő, penész);

– laktofermentált üdítő készítése; – laktofermentált savanyúság készítése idényzöldségből.


Várlak szeretettel,

Szende Gabi, életmód-tanácsadó

Időpontok

Betöltés...