Szabó Borbála: CSOPORTTERÁPIA

Szabó Borbála: CSOPORTTERÁPIA

Jurányi Ház – Színház a város - ()

Városi hangjáték

Időpontok

Mi lesz abból, ha egy intimitástól rettegő, egy mániás depressziós, egy Stockholm szindrómás, egy nárcisztikus személyiségzavaros és egy szociofóbiás összeül egy csoportterápia erejéig? Talán tanulmány, talán nem.

 

Helyszín: Filozófusok kertje, szoborcsoport 

 

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A közönség a szoborcsoport közelében bárhol állhat, de a legjobb rálátás az összes szoborra az Ábrahám szobra mögötti kis lépcső tetejéről van. Az előadás a nap folyamán bármikor (de leginkább még napközben) megnézhető és -hallgatható.

 

Ne feledje, csak akkor lépjen be a jegykódjával, ha már a helyszínen van, mert a színdarabok hanganyaga az első belépés után csak meghatározott ideig érhető el.
 

Tudj meg mindent a színdarabról!

 

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amirben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.

Ne feledd, hogy csak akkor indítsd el a színdarab hanganyagát, ha már a helyszínen vagy, mert a hanganyag a Lejátszás gombra kattintás után 27 percen át érhető el.

Közreműködők

:
Bozó Andrea
Kárász Eszter
Takátsy Péter

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...