Kovács Dániel Ambrus:  SZÖKŐKÚT

Kovács Dániel Ambrus: SZÖKŐKÚT

Jurányi Ház – Színház a város - ()

Városi hangjáték

Időpontok

Milyen hatással van a csapatra, ha porszem kerül a gépezetbe, és a szökőkút keményen dolgozó fúvókáinak egyike kiég a gravitáció ellen vívott folyamatos és felesleges küzdelemben? Mindenkire másmilyen.

Helyszín: Mechwart liget, szökőkút
 

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A közönség bárhol állhat a szökőkút körül. Az előadás megtekintését és meghallgatását leginkább napközben ajánljuk.
 

Tudj meg mindent a színdarabról!

 

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

 

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amirben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.

Ne feledd, hogy csak akkor indítsd el a színdarab hanganyagát, ha már a helyszínen vagy, mert a hanganyag a Lejátszás gombra kattintás után mindössze 15 percen át érhető el.

Közreműködők

:
Vizi Dávid
Jankovics Péter
Messaoudi Emina
Martinkovics Máté

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...