EN
Szabó Borbála: HÁROM-HÁROM KÍVÁNSÁG

Közreműködők


Kárász Eszter
Bozó Andrea
Takátsy Péter

Szabó Borbála: HÁROM-HÁROM KÍVÁNSÁG

Jurányi Inkubátorház

Városi hangjáték

Időpontok

Egy magára hagyott kisbaba egy hullával a kezében, egy mocskos stégen. Mi történhetett? Csak egy lelkes, az emberi fajt boldogítani akaró aranyhal és pár félrement kívánság kellett a tragédiához.



Helyszín: Millenáris Park, halastó 

Ne feledje, csak akkor lépjen be a jegykódjával, ha már a helyszínen van, mert a színdarabok hanganyaga az első belépés után csak meghatározott ideig érhető el.
 

Mikor érkezz a helyszínre, és honnan nézd az előadást?

A közönség a halastó fastégjén, a haltápadagoló közelében álljon – itt jelennek meg a legnagyobb eséllyel az aranyhalak. Az előadás a nap folyamán bármikor (de leginkább még napközben) megnézhető és -hallgatható.

Tudj meg mindent a színdarabról!

 

Az elmúlt időszakban a színházak és a színházba járók nem voltak könnyű helyzetben. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy kísérleti előadás-sorozattal kilépünk a színpadról, és Shakespeare után szabadon megmutatjuk, hogy tényleg színház az egész város.

Új értelmet adunk a mindennapok megszokott helyszíneinek és történéseinek, és a körülöttünk zajló életből csinálunk színdarabot.

 

HOGYAN MŰKÖDIK? 

Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik.

Az előadások szereplői ugyanis az ott lévő élő és élettelen dolgok, amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket vagy a gondolataikat – és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket.

Arról, hogy a közönség mikor érkezzen az egyes helyszínekre, és ott pontosan honnan nézze az adott színdarabot, a jegyx1.hu oldalon és a jegyvásárlás után kapott e-mailben is részletesen írunk.

Vásárolj jegyet, amivel az összes előadást megnézheted! HELYETT Vásárolj jegyet a neked tetsző előadásokra!

JEGYEK

A sikeres jegyvásárlás után e-mailt küldünk neked, amirben a BELÉPÉSRE kattintva eléred az adott előadás hanganyagát.

Csak akkor kattints a Lejátszás gombra, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarab hanganyaga az elindítás után meghatározott ideig érhető el.

Ne feledd, hogy csak akkor indítsd el a színdarab hanganyagát, ha már a helyszínen vagy, mert a hanganyag a Lejátszás gombra kattintás után 27 percen át érhető el.

Közreműködők


Kárász Eszter
Bozó Andrea
Takátsy Péter

Betöltés...