Tizenkét szék

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Színházi előadás

Időpontok

Ilf/Petrov – Ratkóczi/Závada/Vecsei: Tizenkét szék

Klavgyija Ivanovna nem számított infarktusra. Ám amikor mégis kopogtat a vég, az öreg Madame (Láng Annamária) megvallja vejének, Ippolit Matvejevicsnek (Hegedűs D. Géza), hogy a családi briliánsokat egy régi ülőgarnitúra 12 székének egyikébe rejtette a szovjethatalom elől. Ippolit a székek nyomába ered, miközben szemei előtt a hajdani szép napok lebegnek, amikor még nemesi marsallként masírozott a cár oldalán. Ám az utcákon már épül a szocializmus – ha más nagyon nem is -; és a kincs szaga Ippolithoz vonzza a vállalkozó szellemű papot, Fjodor atyát (Rába Roland) és a jóképű szélhámost, Osztap Bendert (Vecsei H. Miklós). A hajsza 12, nyomokban oroszos dalban bomlik ki a TRIP hajó „Szöveg és Zene” sorozatában.

 

Az előadás hossza 70 perc.

Jegyár: 4800-6200 Ft (mozgó jegyár. Bővebb információ: https://trip.jegyx1.hu/gyik)

Helyszínen: 6200 Ft.

Diákjegy 3500 Forintos áron, előadásonként limitált számban igényelhető a szervezes@tripart.hu email címen. A kedvezmény kizárólag érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe.

Jegyvásárlás személyesen a TRIP Hajón (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló): hétfőn és szerdán 16:00 és 20:00 között.

Időpontok

Június 23. vasárnap 19:00
Június 24. hétfő 19:00

Közreműködők

Színészek - Láng Annamária, Hegedűs D. Géza, Rába Roland, Vecsei H. Miklós
Zenészek - Bodóczy Zoltán, Kolozsi Péter, Porteleki Áron, Ratkóczi Huba, Oláh Bence Attila
Stáb - Magács László, Bartos Letícia, Divinyi Réka, Kónya Klára, Nagy Fruzsina, Závada Péter
TRIP Stáb - Magács László, Petrik Alexandra, Vágó Kata, Horváth Lili, Facsády Orsolya, Fekete Tamás, Korcsok Anna, Hinterstein László, Szatai Zsófia, Mudri Lucia

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...