Varga Viktor - "Mi" lemezbemutató koncert és kiállítás

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Koncert

Időpontok

Rendhagyó lemezbemutató koncerttel készül az ezerarcú Varga Viktor. Az énekes 2019. április 27-én, a TRIP hajón mutatja be első önálló szerzői albumát, ami zenei és lelki hullámvasút is egyben. Az este különlegessége, hogy a koncerthez egy exkluzív kiállítás is társul, ahol Viktor festményei és képzőművészeti alkotásai láthatóak.

A hamarosan megjelenő lemezen Viktor korábbi nagy szerelmével közös kapcsolatát dolgozza fel; a szerelem állomásait, nehézségeit és szépségeit mutatja be.

Ahogy a dalok hangulata változó, úgy a koncert is rendkívül izgalmas zenei utazás lesz, ahol a korábbi slágerek mellett a legújabb számok is helyet kapnak a lírai, visszafogott felvételektől a pörgős pophimnuszokig. A fellépésen Viktort zenekara kíséri, és több meglepetés vendég is érkezik az este folyamán.

 

Kapunyitás: 18:30.

Jegyek elővételben: 1200 Ft

Helyszínen: 1800 Ft

***

Varga Viktor 2009-ben került először reflektorfénybe a Csillag születik című tehetségkutatónak köszönhetően. A különc fiúra hamar felfigyelt a szakma és a közönség is, és 2010-ben már meg is jelent első lemeze, rajta a „Lehet zöld az ég…” című, kirobbanó sikerű dallal. 2011-ben újra meghódította a slágerlistákat „Szőkével álmodtam ” című számával. A többszörös Fonogram-jelölt előadó 2013-ban új oldaláról mutatkozott be „Újratervezés” című felvételében. Viktor zenéi egytől egyig slágerlistás szerzemények lettek, amelyek több milliós össznézettséget értek el YouTube-on.

A karizmatikus énekes 2017 májusában teljes erőbedobással tért vissza, a „Nagy utazás” című nyári számhoz egy bulisabb, modern remix is készült Lotfi Beginek köszönhetően, így a dal a rádiókban és a klubokban egyaránt nagy népszerűségnek örvend. 2018 tavaszán jelent meg a „Találd meg magad” című, Sterbinszkyvel közös szerzeménye, amit az igazán könnyed nyári szerzeménye követett „Üljünk a stégen” címmel. A „Mi” című nagylemez következő előfutára a „Noé”volt, ami idén februárban került bemutatásra.

A sokoldalú művész „csodabogár” a zene mellett a képzőművészetben is kibontakoztatja tehetségét: festményeinek témáját mindig aktuális élettapasztalatai inspirálják. Stílusa izgalmas egyveleget alkot: a humor, a szenvedély, a kreativitás járja át lényét, alkotásait, dalait és koncertjeit egyaránt.

Időpontok

Közreműködők

Ének - Varga Viktor
Dob - Siska Tamás
Gitár - Kispál Balázs
Zongora - Binder Norbert
Basszusgitár - Kállay Géza

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...