M.I.T. (Az ember tragédiája)

M.I.T. (Az ember tragédiája)

TRIP - 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló (TRIP Hajó)

Színházi előadás

Időpontok

Ha meghalljuk, hogy Az ember tragédiája, régies, érthetetlen szöveg, gigantikus látványvilág és botrányos jelenetek jutnak eszünkbe. Most azonban mindezt hátrahagyjuk és új szemszögből, három fiatal, virtuóz színész kalandozásain keresztül ismerkedünk meg újra Madách Imre remekművével. Staub Viktória, Baki Dániel és Georgita Máté Dezső elhatározták, hogy bármi áron, de végrehajták a lehetetlent: kevesebb, mint másfél órában színre viszik a magyar drámairodalom egyik legnagyobb alkotását és megmutatják, hogy Az ember tragédiája sokkal közelebb áll hozzánk, mint gondolnánk.

Hatalom, árulás, harc, kiégettség, szerelem - és persze a lét értelmének szüntelen keresése. Soha el nem évülő témák, amik több, mint 150 év után is gondolkodásra sarkallják a nézőt. De teszünk róla, hogy azért nevetni is maradjon ideje.

Az előadás eddig kizárólag színházi nevelési előadásként, gyerekek számára volt látható. A TRIP törzsközönsége kérésére azonban Magács László rendező a 2019/2020-as évadban felnőtteknek is szóló előadássá dolgozza át.

http://nezokepzo.hu/m-i-t-az-ember-tragediaja-roviditve/

A Fővárosi Önkormányzat támogatásával.

Időpontok

Február 17. hétfő 18:00

Közreműködők

Játsszák:
Georgita Máté Dezső
Staub Viktória
Baki Dániel (2019.11.11 Előadáson)
Dramaturg: Fabacsovics Lili
Rendező: Magács László

Kövess minket

{{:message}}

Betöltés...